superhero

If you listen too much to what people say about me , you will never know the REAL ME .

01 May 2013

NIZAHARA RAUDAH :)


بسم الله الرحمن الرحيم
In the name of ALLAH ,the Most Gracious , the Most merciful

Alhamdulillah , aku masih diberi kesempatan untuk update blog ni . syahdu sungguh tengok blog ni terbiar . i'm so sorry darling . i'm so busy lately . mood pun baru sampai . but now  , i'm here baby :) 

GUYSSSSS . . (gaya minta penampar) . . 

aku dah rasmi jadi "aunty" okay . my first ever niece dah keluar dah woit . i'm so excited !! but yet so jealous with her , she got all attention from the whole family instead of me before . err O_O (meh la sesape bagi pelempang sikit dekat orang tua tak sedar diri ni T_T dah tua pun jeles-jeles lagi) okay abaikan . itu hanyalah fikiran dan ideologi kejam dari segerombolan syaitan-syaitan yang menghasut aku . ccisssss ! macam mana aku boleh terpedaya . lemah sungguh kau senah ! 

Okay . tutup cerita , post ini bukan nak cerita pasal aunty fattin or whatever about me . LOL . i'm here to post about NIZAHARA RAUDAH BINTI HAIRUL NIZAM . Welcome to the world sweetie . . aunty love you . cant wait nak bawa dia pergi makan aiskrim , main ice skating , main dekat playground . woo woo . bestnya . here she is . 


Memang saja letak gmabar fresh ni je,taknak letak gambar dia dengan ayah mummy tu semua , jeles ,
sebab aku tak dukung dia lagi kot lalalala
Tudia , keluar-keluar muka dah terpampang kat blog senah glamour . kau hado ? haha . putih melepak gila woit . beza langit dengan bumi ni kalau dengan aku . takpelah , tunggu aunty putih sikit lagi . tak dapat sama , lebih kurang pun jadilah . . hehe
 
Berat dia 3.3kg , besaq sangat budak ni , haha kesian my sister terpaksa operate nak keluar kan dia . its okay baby , please membesar dengan sihat dan sangat senang hati ya . wait for aunty to hold you sobsss . aunty jauh :( 

kesian dia , keluar keluar je orang panggil dia 'ODAH' so classic la bro .haih , but no no no , i'll not call her like that , nak panggil kamu "ARA" woo woo rasa glamournya panggil kamu macam tu hikhik 


but but but . . cant believe it when ayah told me , atuk nak panggil dia "PEAH" what ????? O_O 


PEAH is my laptop's name okay . how can i call her PEAH ? tak memasal budak ni besar kang muka 4 segi T_T oh man , please dont . 




see ? please ayah . . dont spoil her beauty name okay haha dah besar mesti cantik . macam aunty #EH .kbai 


P/S : Congrates to young mummy , my sister , she just 17teen , dah jadi mummy . omo omo . . UNTUNGLAH . . haha bagi cucu 1st tuk ayah mummy , and cicit 1st untuk family sebelah ayah . you're superb sayang :) kamu sangat kuat , sebab itu kamu mampu . angah nak kena enjit pun takut . tahniah untuk daddy dia juga .my 1st ever adik ipar hihi . .may Allah bless all of u . aamiin 

maaf untuk penggunaan "aku" untuk yang lebih tua dari saya(^__^)


2 pendatang:

AnneHilda said...

Alhamdulillah..
saya x sabar nk tggu anak awk pula laaaa , nabilla.. :P

Senah Glamour said...

@AnneHilda hehe lamanya nk tunggu anak kita huhu

DIARY BUNDA 2009 - 2017 . All Right Reserved by DIARY BUNDA