superhero

If you listen too much to what people say about me , you will never know the REAL ME .

10 May 2013

BBQ KASIH SAYANG B7


بسم الله الرحمن الرحيم
In the name of ALLAH ,the Most Gracious , the Most merciful


Salam jumaat uollssss !! Alhamdulillah for another day for us . so anak-anak sekalian , sudah membaca al-kahfi kah ??? Ayuhhhh ayuhhhh . .masih punya kesempatan ni hihi .meh tayang muka sikit :p 

kali ni kasi chance la buah hati masuk sekali sebagai pembuka tirai hikhik lebiuuuuu!

Hari ni bumi solviet cuti !! semalam 9hb may adalah Victory Day untuk Russia , so dapat la cuti sakan 2hari , kena plak hari khamis jumaat , kalau yang takde kelas hari sabtu tu , memang straight la cutinya sampai 4hari deknonnnnn . . Kau HADO??? Aku takde sebab sabtu aku ada kelas T_T K . . 


Walaupun semalam aku pergi jenjalan beronok-ronok dengan kengkawan dan ada lah tragedi menyayat hati yang jadi , still aku nak cerita pasal BBQ dulu yang dah tinggal sejarah sejak minggu lepas lagi ! hikhik maklumlah , sekarang ni susah nak LIVE UPDATE uolls , i busy kot . huh *cebik bibir*


Khamis lepas , 020513- kitorang 1 batch buat BBQ KASIH SAYANG  dekat hutan belakang hostel ,its spring bebehhhh, haa jangan memain kau , nama event paling epic aku rasa . #kononnya . So untuk penghargaan pada orang dah sama-sama kerjasama buat bbq ni berjaya , aku promote sikit la dia dekat engkorang ni semua . 


okay mamat ni havoc sangat nak jdi PM tuk BBQ kali ni
so kita kasi la dia .Hamekkk !! kalau nak kenal over-2 nah FB dia
AMIRUN NAUFAL :p

A biggggggg thanks la dekat dia , oleh sebab dia pun orang johor , aku rasa sebab tu kitorang ada kimia kalau bab-bab nak buat event ni semua . okay . INI BUKAN RACIST !! pelisssssssss . . eh tapi jangan salah faham , orang lain pun buat kerja , cuma dia banyak berjasalah dalam merealisasikan event KASIH SAYANG kitorang ni . K . nama event ni pun dia yang bagi >.< nampak je tough *KOT* tapi dalam hati , SEMAK SAMUN kot dia ni . huh ! okay dh ni bukan entry tuk promote dia seorang .

 
Alhamdulillah , masa hari BBQ ni , cuaca sangatlah baik , Thanks Allah ^_^ and and and lots of thanks juga pada semua ahli batch yang buat kerja masing-masing . semua 21 orang buat kerja . takde sesapa yang goyang kaki datang nak makan je , memang dapat kaki je engkooo . . 


 
 
 

Semua aktiviti yang kitorang plan berjalan lancar , alhamdulillah , cuma adalah part yang mula-2 tu macam kelam kabut sikit , last minit jumpa penyepit , terbalikkan ayam guna chopstick , bara tak hidup-hidupnya lagi , minyak lambat sampai , paling tak boleh tahan , hotdog lupa nak perap and defrost T_T okay tu boleh tanya PM la apa dia buat sampai lupa . cehh . tapi jangan memacam , hotdog tak defrost sedap kot . korang kena try haha

   
  
 

Muka muka bertuah yang dapat hadiah untuk slot cabutan bertuah . okay gambar last sekali yang dapat meja ni , gambar paling racist cehhh . takpe , bagilah chance . Tahniah korang ^_^ 

 
  

semua ambil bahagian untuk game yang kitorang plan . hikhik thanks  :) 

  
  
 

All my batch . i love them so so so much . thanks Allah sebab bagi aku kesempatan untuk bersama-sama mereka . may Allah bless our friendship . InshaAllah . thanks kalian . kerana sering buat aku bahagia :') moga sama-sama mendapat kejayaan kelak . Aamiin . 


Credit picture to : Faizul Mohammad 

maaf untuk penggunaan "aku" untuk yang lebih tua dari saya(^__^)


2 pendatang:

tenku butang said...

998

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

998

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

DIARY BUNDA 2009 - 2017 . All Right Reserved by DIARY BUNDA