photo HEADER.png

superhero

If you listen too much to what people say about me , you will never know the REAL ME .

21 June 2011

PERNAH TAK DALAM HIDUP , DAPAT OFFER SELIPAR REBUS ?


بسم الله الرحمن الرحيم
In the name of ALLAH ,the Most Gracious , the Most merciful

Assalamualaikum :)
jawab , tak jawab , berdosa , kalau jawab , maknanya aku COMEL
-eh kene mengena =)) -

mula mula nak mohon ampun dan maaf sekiranya , 
kata kata yang ingin aku lontarkan ini sungguh menusuk kalbu serta ya tuan tuan dan puan puan , 
mungkin juga menembusi tembok hati yang seteguh TEMBOK BESAR THAILAND
-__- eh ade ke kat kt sane ? LOMBOK ada la :p

baiklah terus kepada tajuk , , 
seperti yang kita sedia maklum , era globalisasi ini bla bla bla :-w
#SENAH , kau yang dapat selipar rebus free nanti!

 okay nampak tak angka 518 tu ?
ni bukan nak eksyen /nobigdeal , 
mesti kalau korang tengok , ada yang cakap macam ni 

"ELEH KAU INGAT KAU #RETIS ? "
"ALAH , MACAM LAH BAGUS SANGAT MINAH  NI , ORANG ADD TAK NAK APPROVE"
BLAH LA LU PEREMPUAN , KAU INGAT KAU HOT SANGAT KE ?"

meh sini meh , come to mama , biar mama jawab
"HAAH , AKU MEMANG RETIS PUN !" B-)
"EH BARU TAHU KE AKU BAGUS" :D /nobigdeal
"TAK DE LA HOT SANGAT , TAPI SETAKAT TERHANGAT DI PASARAN TU YA LA "

mesti nak lempang kan bila baca jawapan aku , aku pun nak lempang diri sendiri jap eh 
(pangggggggggg ! ) 
#soung effect mesti kene over :)

meh aku kakikan sekali siapa yang cakap macam tu , 
marah makkkkkkk tau ! 
lagi lagi yang cakap aku sombong , PEHHH !
FREE je aku bagi kau makan SELIPAR REBUS RM10 aku ni haaa ,
gua panas . cuba kalau yang add tu , 
guna NAMA SENDIRI , tak pun GAMBAR yg tak mengarut ke , 
BERNAFSU la sikit aku nak approve , ni tak , korang mengarut , 
aku pun seram lah nak approve ! bukan sombong , 


 hah see ! nama bukan main lagi BERAPI bagai haa , 
RAWK bagai , cuba guna nama sendiri , contoh nya
SOOD BIN JONGOS , 
pun okay apa , aku approve tau , 
berbanggalah dengan nama sendiri , HAISHHH :-w
ni tak , bukan bukan aje , lagi satu , aku tak aprove orang yang takde 
MUTUAL FRIENDS sama dengan aku , 
sebab risau je lah kan . dunia IT ni dah makin bahaya weyh sekarang
so kalau ada antara korang yang dah add aku , tapi aku tak aprrove tu , 
KORANG INBOX aku okay , nanti aku approve , 
sebab kadang2 orang yang add tu bukan nak pun kawan dengan aku ke apa ke , 
sesaje nak TAMBAH KOLEKSI friends kat tepi tepi tu , 
lepas tu aku yang semak je mata bila tekan butang HOME
tah sesape je aku tak kenal kat situ .

"I shqyunk u , shqyunk bqngqt kqt kam00 , jqnj!Lah k!terw qkqn kekql sqmpq! b!l3 b!l3 pon ! "

KAU ADA RASA NAK BAGI PENAMPA JARAK JAUH TAK KAT ORANG TU BILA BACA MACAM NI ? -__-

SORRY TO SAY la , kalau aku tekan butang home tu , then aku nampak 
ada siapa siapa yang updated status ALA-ALA TAK PERNAH PERGI SEKOLAH ni , 
LAJU je haa tangan aku ni click REMOVE ! :)
please la , JANGAN ROSAKKAN BAHASA KITA , 
malulah dengan negara lain , diorang punyalah memartabatkan bahasa ibunda diorang
tapi kita ni , 

KITA SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA DENGAN MUDAHNYA MEMPERKOTAK-KATIKKAN BAHASA IBUNDA KITA SENDIRI !

#haaa kan dah keluar dah semangat CINTA AKAN NEGARA aku ni ! =))
please la korang k . please , 
JANGAN SAMPAI aku REBUS SELIPAR betul betul bagi kau hirup hidup hidup tau
MAK MARAH NI HAAA !
#sabar jahhhhh sabar ! :))

so lepas ni  , if ada yang baca , then rasa rasa , korang guna nama and gambar sendiri , 
tapi aku tak approve , inbox aku okay , nanti aku accept , 
bukan apa , kadang kadang terlepas pandang , 

SEDANGKAN LEMBU PUN PERNAH SALAH KANDANG , 
APA LAGI MATA HAMBA YANG TERLEPAS PANDANG !

#ewahhh , sentap kau ni senah , sesuka je buat ayat sendiri :p

NOTA KAKI :



LAWA TAKKKKK ? baik cakap lawa
kalau tak , aku sula kau dari atas ke bawah , 
penat makkk buat tau nyahhh ! haha 
maklumlah aku tak pro mana pun -__-


 
#maaf iban , aku memang suka berkarya dekat harta benda orang , tak pasal pasal FAIL kau jadi mangsa ! simpan lah ya , buat kenangan tidur malam , lagi lagi BUDAK COMEL /please ni yang lukis , :)

[DIAM ! aku tahu aku tak pandai lukis , jangan sengih2 , banckhand tulang rusuk kiri kau nanti ] :-w

maaf untuk penggunaan "aku" untuk yang lebih tua dari saya(^__^)


Like jika anda sukakan post di atas :)

5 orang superhero:

Mr Danel said...

woah! retis siot! ahha!! jb rawkz uh kawan aku! ahaha!

padan muka mereka2...rasa2 klo hero add approve tak?! hehehe!! sye artis jugak! hehehe

noor nabilla fattin said...

hahaah minta maaf cakap kat dia , haha tkut nanti dia salah paham kan haha .

ni bukan nak kene kan diorang just nak bagitahu je , serius rimas tengok nama yang bukan2 haish . hera mana tu ? nak tahu jugak haha

Kalin87 said...

wah memang retis.... friend requests banyak tue... :D

noor nabilla fattin said...

hahah tak la , wewiittt , kembang kuncup dah ni hahah thanks dtg singgah

Aliff Haikal said...

haha kau ingat kau retis ? eh memang retis pun :3

senah , pernah ornag asing dr ceruk mana tah add kau ? annoying yow . nama pelik . haha

DIARY BUNDA 2009 - 2017 . All Right Reserved by DIARY BUNDA