photo HEADER.png

superhero

If you listen too much to what people say about me , you will never know the REAL ME .

05 April 2011

TIKET MURAH LARI DARI KIAMAT


بسم الله الرحمن الرحيم
In the name of ALLAH ,the Most Gracious , the Most merciful

Assalamualaikum . . b-)

haihh . dunia dunia . 
macam macam cara manusia zaman sekarang ni nak cari duit lebih . 
okay . baru baru ni ada terjumpa satu LAMAN SESAWANG yang mengOFFER

TIKET SELAMAT KAN DIRI DARI KEHANCURAN 

bunyi macam menarik kan . tapi bila aku review website dia . 
sumpah aku tergelak . cett . hello . ingat ni movie ke kau nak lari lari macam tu . 
website tersebut ada buka OFFER PAKEJ untuk manusia manusia yang TAKUT MATI . 
kononnya . mereka mereka yang membeli tiket tersebut akan di janjikan keselamatan untuk BERHIJRAH ke PLANET BARU . haha . tak ke klakar tu . kalau dah memang ajal kau . kau lari lah mana pun . kau tetap mati juga dalam keadaan apa sekali pun . so tak payah la susah susah kau nak pergi planet baru ke apa . 
contoh la . kalau memang betul boleh pergi ke planet baru tu . kalau dah ALLAH tu nak kau mati . 
bila bila masa je DIA boleh hancur kan PLANET BARU tu dalam sekelip mata je . 
daripada sibuk nak BOOKING TIKET tu baik korang duduk dalam bilik ke . pergi masjid ke BERIBADAT banyak-banyak . lebih ABADI dan SELAMAT korang kat akhirat nanti . dunia ni SEMENTARA je . 
haihhh . macam-macam la mat saleh tu . buat la cara lain kalau ye pun dah DESPERATE sangat nak duit . 
jual TIKET FUN FAIR ke . TIKET ZOO ke . boleh kaya juga apa . haihhhh . 

ni ada sedikit review untuk korang tengok . 


siap ada PAKEJ lagi nyahhh =))


but if korang nak tengok sendiri . 
korang boleh CLICK SINI :)

maaf untuk penggunaan "aku" untuk yang lebih tua dari saya(^__^)


Like jika anda sukakan post di atas :)

6 orang superhero:

Anonymous said...

ishh.. betapa bengong nye diorg..
mne bley nk lawan ketentuan Allah nih..

uncle hyree said...

macam ini pun ada..terlalu obses dengan tahun 2012..

~Areep~ said...

kalo ye pun nk lari, apsal tiket tu murah sgt.... sedangkan nk buat spaceship tu dah berbillion.... haha lawak2..

noor nabilla fattin said...

@~Areep~ mmg sangat lawak pun haish , kesian diorang2 ni

DIARY BUNDA 2009 - 2017 . All Right Reserved by DIARY BUNDA