photo HEADER.png

superhero

If you listen too much to what people say about me , you will never know the REAL ME .

06 October 2012

Festival Circle of Light , Moscow , Russia


بسم الله الرحمن الرحيم
In the name of ALLAH ,the Most Gracious , the Most merciful

Hey everyone , hey hey ! hey untuk dia !hey , untuk dia ! opsss O_O

"berehat sebentar bersama si comel" #eh :p

Sabtu yang lepas , err nampakkan ? "LEPAS" sobss seminggu dah berlalu , cepat masa pergi tanpa menoleh sedikit pun kebelakang dan takkan pernah ke belakang apatah lagi untuk berhenti berdetik . tak mungkin ! Mungkin cerita ni dah agak basi untuk rakyat Russia sebab dah seminggu . takpe , aku nak update bukan untuk orang Russia , tapi buat tatapan sekalian rakyat di Malaysia sana huhu :p
Mari mulakan , sebelum cerita ini semakin hampir dengan kebasian haha . Minggu lepas , aku pergi ke RED SQUARE sempena Festival Circle of Light . Lautan manusia yg bergelora jangan cakaplah , termasuk kami kami sekali bergelora , sungguh ramai , ramai teramat ! bersesak-sesak . 
Muhasabah diri sekejap : Alangkah indahnya andai seluruh manusia di dunia terutamanya umat Islam sanggup bersesak-sesak seperti ini juga demi melewati taman taman syurga untuk menambah ilmu akhirat dan mengkentalkan iman . #notetoself ah #sentap #malu
makan sambil berdiri -.- akibat terlalu lapar , tapi ada orang tu cakap kalau makan sambil berdiri atau berjalan dipanggil "CELUPAQ" K -.-







minah medik :p
 kesayangan ! 

i love this pic :) *tangan tak lepas pegang biskut -.- LOL
Semua gambar di atas adalah kami kami yg pergi join untuk melihat cahaya lampu yg manusia cipta . Majoriti dari kalangan batch aku sendiri . Opss okay seronok dah ada batch , tak payah aku sibuk tumpang batch orang macam sebelum ni . Syukur ! :)
and the festival of light is now BEGIN !! hahhaa
























SELAMAT DATANG is there ! haha
AWESOME bukan ???? Sungguh awesome , tapi lagi awesome kalau dapat cari dan tengok CAHAYA dari Yang Satu , moga kita terpilih untuk sama-sama merasai CAHAYA dari Yang SATU tu :) insyaALLAH
"Semalam dah dapat cahaya lampu buatan manusia yang mengagumkan. Hari ni jom dapatkan cahaya dri Allah yang lebih cantik tiada tandingannya =)"-NWZ
Keesokkan harinya , ada daurah , huhu sentap juga kena , tapi lebih baik sentap daripada hati bersahaja tanpa rasa sebersalah seolah telah lama hati kau MATI . Moga dijauhkan :)
"Tarbiyah bukan segala-galanya , tetapi dengan tarbiyahlah segala-galanya bermula" ^_^ Fighting !
Picture credit to : sis Nabilah Wan Zulkfli , Faizul Mohammad & Amin Rahmad . thanks a lot . ^_^ 
                        

maaf untuk penggunaan "aku" untuk yang lebih tua dari saya(^__^)


Like jika anda sukakan post di atas :)

7 orang superhero:

Farzana Ramdzan said...

Tak dapat dinafikan kecomelan aku dalam gambar gambar di atas ;D AWW HAHA

AsiaCube said...

Bestnya dapat berjalan-jalan di negara orang :)


Nota kaki:
AsiaCube menawarkan perkhidmatan untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube
Tonton Video AsiaCube : Tonton Video AsiaCube

aini shahroni said...

bestnyew akak...
nak juga rasa mcam akak..

akak doakan saya nk SPM..
Allah kata doa org bermusafir tidak dihijab..

nice to meet you...

http://nurainishahroni.blogspot.com/

Aliff Haikal said...

yeyyy senah glamour dah jumpa batch dia kat sana . yey . hahaha :D

Senah Glamour said...

@aini shahroni

hehe insyaALLAH sayang , moga Allah memberkatimu , belajar leklok , dont give up , jgn risau pasal result , Allah pandang pada usaha kita :)

take care

Senah Glamour said...

@Aliff Haikal yeayyyy yeayyyy hahaha eh asal kau yg syok ni hahaha

DIARY BUNDA 2009 - 2017 . All Right Reserved by DIARY BUNDA