superhero

If you listen too much to what people say about me , you will never know the REAL ME .

12 December 2011

JALAN-JALAN SEKITAR RED SQUARE


بسم الله الرحمن الرحيم
In the name of ALLAH ,the Most Gracious , the Most merciful






Untuk pengetahuan korang , hari sabtu bersamaan dengan 10 Disember 2011 aku dan semua senior pergi jalan-jalan sekitar RED SQUARE . Memang happening gila weyh  . Aku punya teruja sampai sekarang tak habis-2 lagi . Masa kitorang pergi memang ramai lah orang-orang yang datang untuk bergambar kat situ . Dah nama pun tempat perlancongan kan . Aku memang ucapkan terima kasih lah kat diorang sebab bawa aku jalan-2 dekat RED SQUARE tu . Kitorang buat makan-2 sekali dekat situ . Semua yang join tu semua yang main handball masa tournament dekat RSMU HANDBALL OPEN 2011 .

 Jom aku nak tunjuk gambar aku dengan senior aku dekat RED SQUARE .


Okay cantik kan gambar kitorang ? #Dush
Okay semua kena tipu . Gambar ni aku edit . Gila kau . Dah la masa ni ada yang pakai kain pelekat . Yang pakai kopiah nya lagi tu . Baru balik bagi Tazkirah katanya . Takkan lah nak pergi REQ SQUARE .Buat makan-makan depan tu pula tu . Memang tak la kan hahaha .

Aku memang sengaja edit gambar macam ni , tanda PROTES , hahah aku dah sebulan lebih kat sini aku tak sampai-sampai lagi REQ SQUARE ni :'( kecian itewwwww . an an an
Mana tahu lepas aku buat gambar macam ni , post kat facebook , letak kat blog , ada pula Senior-2 aku yang offer kan nak bawa aku jalan-jalan kat situ . Peh memang beruntunggggg aku :) #AyatPancing
Aku teringin nak pergi time snow snow ni weyh sob sob sob Nanti aku pergi sendiri sesat pula , nangis tak memasal . Takkan aku nak senyum pula kan . Lain lah Malaysia tu sebelah RED SQUARE tu aje boleh lah aku pergi sendiri , Kalau sesat pun balik sebelah aje .


Okay ini adalah gambar sebenar ! HAHAHAHA , kitorang buat makan-makan kat surau hostel tingkat 10 je lah . Tu yang ade berkain pelekat and kopiah bagai tu . Hahahaa Maaf ya . Comel kan aku ? Okay jangan jawab .Aku dah tahu dah jawapan nya memang YES . Tocehhhhh >.<






Menu malam tu adalah AYAM GORENG , TELUR SAMBAL , SAYUR AIR SARAWAK , PUDING ROTI , PUDING BIASA kot , SNACK , KEK eh macam-2 lah . 
Part sayur tu aku pun terdengar aje nama nya macam tu . Sebab yang buat tu salah sorang nya dari Sarawak kot . Aku hentam aje ni.Wakakakakaka Makanan tu semua kitorang siapkan bersama . Bagi-2 tugas lah kan . Hello , Excuse ME ! Aku tolong juga okay . Haruslah . Aku tolong TENGOK dan MAKAN :\
Lagipun aku makan bukan banyak pun , Ayam 5 ketul aje >.< Tak baik membazir , Rezeki tu makan free. Sampai ada yang cakap aku ada saka sebab makan banyak Amboihhhhh . SENYUM sikit :p

Memang seronok lah even makanan nya mungkin nampak simple , tapi kalau dah terhidang depan ramai-2 macam ni , MERIAH nya tu , sampai ayam pun kau nampak macam sate ayam :) Tu yang aku makan banyak tu , haaaa . Nampak kan permainan dia ?

Err mungkin yang belakang tu TERKESIMA dengan lauk pauk tu , sampai pejam-2 mata menghayati nikmat lauk tu HEHE

Okay jangan bosan , Muka aku wajib ada . Awat dagu macam berlapik tu >.<

Okay lagi sekali muka tuan blog wajib ada :)

AaaaChaakkkkkk ! AuwwwmmmMMMM !HAHAHA
Okay lepas dah settle semua , makanan pun dah habis kitorang bedal , Okay jap tayang muka kenyang dulu .


Perut Kenyang HATI pun SENANG :))
Kalau jamuan-2 macam ni biasalah ada yang berucap segala kan . So untuk jamuan handball ni Ofcourse la Kapten kena bagi ucapan kan , ada yang request main teka-teki , kalau ada siapa yang pernah baca post aku pasal RSMU HANDBALL OPEN 2011hari tu mesti tahu kan pasal gambar yang aku tak sempat nak explain . Amboihhh kemain lagi diorang dok perli aku sana sini pasal post tu . Pasal keturunan tu semua . Sampai Small Intestine aku ni SIPI je lagi weyh nak terbelit sebab ketawa banyak sangat masa tu , Tulang pipi dan krem . Aku sabarkan je .Terus aku berMONOLOG dalam hati "JAGA KAU " Nak tahu siapa orangnya?


Amboihhh bukan main lagi , gambar atas tu gelak sakan dia , Bahagia tak ingat .Haaa gelak lah nakkk gelakkkkk . Takpe ,Makcik redhaaaaa, hari tu tak dapat masuk blog muka dia , siap ada yang protes aku tak tepek muka dia sekali kat post yang lepas , HEBAKKKKKK ni weyh hahaha SUMBAT 20 GOAL hari tu . Kau ingat dia main macam itik pulang petang ke . Err aku tak tahu lah ada kena mengena ke tak dengan itik tu , tapi memang terer . Kali ni aku bagi lah peluang tayang muka dia kat sini . Mana tahu orang kampung dia pun ada yang baca blog aku . Boleh lah senang hati nampak muka terlebih sehaKKK dia tu . HAHAHA  Tapi bagus lah dia perli-2 tu pun, at least aku tahu dah asal usul keturunan TOGEH dengan SENYUM :))))) .

Opsss , Terlupa , yang sebelah dia tu lah TOGEH , kesiann dia aku asyik cerita pasal SHAH tu aje . Sayu je hati dia , Pandang bawah je tu . haa aku kata kalau rezeki dia murah dapat lah masuk blog ni lagikan , nampak tak betapa murahnya rezeki dia ?Nampak kan ? Dia yang baca doa weyh , Kau jangan main-2 , Ni lepas jamuan bukan terus balik bilik ni , dia stay dulu kat surau , qiamulail terus . Haaa . Ustaz Pilihan ni :))


Haa yang dua orang atas ni Min and Faez , orang penting dalam handball ni juga . Jamuan malam ni pun diorang banyak berjasa .Aku pun berjasa juga , dalam bab bab menghabiskan makanan lah tapi :)

Haippp , nama dia AZAM , muka dia tak boleh tinggal , Besar sumbangan dia ni , Kau tak nampak apa dia pegang tu ? AJK KEBERSIHAN ni weyh . Ingat senang ? Masak pun dah pro , Setakat masterchef tu , apa la sangat nak dibandingkan dengan dia yang memang seberapa dua berapa ni . :) Dia memang sengaja tak nak masuk program tu , Nak bagi chance la kan kat orang lain menang :)

 Apa pun thanks sangat pada diorang semua , Sebab buatkan hari aku Makin ceria dekat sini sebab dapat makan free dan ketawa macam ni . Thanks a lot my NEW FRIENDS :)

Wajib muka comel sebagai penutup tirai :) Kali ni berduet dengan kakak bilik , nanti kalau tak kena tidur luar , OKAY TIPU -.- KBAI
maaf untuk penggunaan "aku" untuk yang lebih tua dari saya(^__^)


2 pendatang:

Aliff Haikal said...

pheh aku tertipuuuuuuu . haha siot jek

weh takpe lama lagi kau kat sana , nnt pegi lah :P

pheh muka semua muka pandai siotttt

noor nabilla fattin said...

@Aliff Haikal hahahaah aku yang tukang edit ni kau tak fikir pula , aku tipu diri sendiri hahahaha sedih weyh , aku nak pergi tak dapat-2

DIARY BUNDA 2009 - 2017 . All Right Reserved by DIARY BUNDA