superhero

If you listen too much to what people say about me , you will never know the REAL ME .

25 November 2011

HAPPY BIRTHDAY TO MY KIAH SAYANG


بسم الله الرحمن الرحيم
In the name of ALLAH ,the Most Gracious , the Most merciful





HAPPY 3rd BIRTHDAY
TO
NOOR ARISSYA ADLINA



Dah besar sayang angah ni :) dah 3 tahun si kiah angah ni . but I'm really sorry sayang , sebab tak dapat sambut dengan adik , angah jauh . Jauh sangat . Moscow dengan K.L tak sama jarak kalau nak balik rumah sayang . Nanti adik dah besar , adik dah faham , baru adik tahu macam mana jauh nya angah untuk balik sambut dengan adik .


Adik jangan nakal-nakal ya . Duduk rumah jaga mami . Jaga Ayah , Jaga abang . Kalau tengah AZAN , diorang baring , kejut , suruh duduk , marah diorang macam selalu adik buat . Jangan lupa baca DOA MAKAN sebelum adik makan macam selalu adik baca , Adik hafal dah kan . Jangan lupa solat macam selalu adik solat dengan mami dengan angah .


Tapi , jangan risau , angah dah order hadiah untuk adik , nanti sampai kat rumah okay .

JENG JENG JENG

NAHHH !!






 MUNCUNG . KAU ADOOOO ??

Tadi skype dengan dia , lepas tu buat muka comel dia cakap

ADIK : ANGAAHHHHHH RINDUUUUUUU :')
ANGAH: ANGAH PUN RINDU (tahan air mata)
ADIK: MANA ANGRY BIRD ?TUNJUK LAH ADIK
ANGAH: KEJAP EH , NAH TENGOK TU . 
ADIK: EII LAWANYAAAAA . TERIMA KASIH ANGAH

lepas tu aku sempat lah nyanyi untuk dia , sumpah sedih cakap dengan dia .


org pakai tudung dia pun nak :')



Lepas tu , mami nangis , aku terus nangis , YA ALLAH , sedih sangat :'(
tiba-tiba adik datang , 

ADIK : ANGAH JANGANNNN LAH NANGISSSSS .
ANGAH : ANGAH SEDIH SIKIT JE , RINDU ADIK ,
ADIK : JANGAAANNNN LAHHH NANGISSSS (ulang-2 kali dia cakap)

terus dia ambil SAPU TANGAN lap laptop tu seolah-olah nak bantu lap air mata aku . Lagilah sayu hati aku . Lepas tu dia buat muka sedih .Dia letak pipi dia dekat camera konon-2 suruh aku cium pipi dia . Hmmmm . .:'(( Nanti angah balik tau . lepas tu tak payah main injit-2 semut depan laptop and peluk laptop lagi okay adik :'(







again 
HAPPY BIRTHDAY SAYANG :)




Kalau korang nak order cute stuff juga , boleh klik ART&CRAFT kat atas tu okay :)


sincerely , 
Angah

maaf untuk penggunaan "aku" untuk yang lebih tua dari saya(^__^)


2 pendatang:

IzzahLiyana Tahir said...

alala, sedih nye =( Comel budak tuh :')

noor nabilla fattin said...

@IzzahLiyana Tahir kakak dia comel tak , biasa org kte adik comel sbb dpt tempias akak dia lalalala huhu

DIARY BUNDA 2009 - 2017 . All Right Reserved by DIARY BUNDA