photo HEADER.png

superhero

If you listen too much to what people say about me , you will never know the REAL ME .

25 January 2011

TERINGIN SANGAT


بسم الله الرحمن الرحيم
In the name of ALLAH ,the Most Gracious , the Most merciful

Assalamualaikum . .
baiklah . sebenarnya kat hati ni teringin sangat nak memiliki kitabterjemahan AL-QURAN ni ;)
dia ada 3 warna . but senah addicted gila dekat warna pink ;))
dalam dia pun kemas je . nak baca pun sumpah excited
wee actually jumpa buku ni dekat rumah cousin ni :p
grrrr geram . macam nak ambil je buat hak sendri kan
tapi tak pe la . pasang niat dah . 
dapat je kerja , gaji first tuh
 benda pertama sekali , nak beli kitab ni :p
err tapi tapi
tak ada siapa siapa ke yg nak offer bagi hadiah kat kite ?
weeee . mana la tahu ada yg baik hati kan nak belikan b-)
alahh x mahal

RM39.90 jee . heee please :D

 keluaran 
sesekali ku rasa teringin melewati hati mu yang dingin
*err lari topik plak nyanyi lagu AISHAH - TERINGIN 
:))

maaf untuk penggunaan "aku" untuk yang lebih tua dari saya(^__^)


Like jika anda sukakan post di atas :)

4 orang superhero:

siti fatimah said...

awak nak beli ye ? bagus la :) lagi bgus pakai duit sendiri :PP hee

noor nabilla fattin said...

heee kalau awak nak bgi duit belikan pun bolehhh :p hhaa

Anonymous said...

senang share je duit..
hahaha

DIARY BUNDA 2009 - 2017 . All Right Reserved by DIARY BUNDA